09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Pogledajte dobitnike Reboot InfoGamer Awardsa

30.11.2018

Reboot s ponosom predstavlja pobjednike ceremonije Reboot InfoGamer Awards koja se održala na nedavno završenom Reboot InfoGameru 2018 powered by A1. Uz Reboot InfoGamer Indie AwardReboot Develop Indie Award te Reboot Magazine Awards, ovo je ključna dodjela nagrada koja će okruniti najbolje od najboljih na jednom od najvećih gaming sajmova i festivala na svijetu. Osim što je ovogodišnje izdanje jednog od najvećih sajmova na svijetu bilo i najposjećenije i po mnogočemu najimpresivnije do sada, ostat će zapamćeno i po tome što je ovo bila prva godina za Reboot InfoGamer Awards koji će postati tradicionalna godišnja ceremonija.

Prva kategorija je ”Najbolja igra godine” koju je pokupio Red Dead Redemption 2 u teškoj konkurenciji s igrama God of War i Call of Duty: Black Ops 4. Red Dead Redemption 2 je jedna od najimpresivnijih igara ikada stvorenih i oduševljava u gotovo svakom aspektu te s punim pravom odnosi ovu titulu.

Pobjedu u kategoriji ”Najbolja regionalna igra godine” odnosi SCUM u isto tako teškoj konkurenciji s igrama Inked i Daemonical. Naša najprodavanija igra jedna je od najprepoznatljivijih u svijetu, a svojim konstantnim nadograđivanjem i daljnjim napretkom svakako će i dalje puniti naslovnice i obitavati u kolektivnoj svijesti više od milijun igrača.

Igre su itekako bitne, no počast treba odati i platformama koje ih pokreću pa smo tako odlučili dodijeliti i nagradu ”Najbolji gaming smartphone” koju će ove godine odnijeti Huawei Mate 20 Pro. Najveći kineski proizvođač pametnih telefona zadnjih se godina prometnuo u sami vrh tržišta smartphoneova, a postoji i velika šansa kako će s trona skinuti duo Samsunga i Applea.

Pobjedu u posljednjoj kategoriji “Najveći gaming hardware breakthrough” kojom želimo nagraditi najveći pomak u tehnološkoj inovaciji gaming hardvera koji omogućava da se igre konzumiraju na sasvim nov ili ultra moćan način odnijela je Nvidia GeForce RTX 20 Series – prva serija komercijalnih grafičkih kartica koje omogućavaju tzv. real time ray tracing efekt koji grafiku u igrama znatno približava fotorealizmu .

Dodjela ovih nagrada od sada će postati standard te se itekako radujemo idućoj godini i novoj najavi nominacija i pobjednika.

RIG Hardware

“Najveći gaming hardware breakthrough” – Nvidia GeForce RTX 20 Series

Gaming smartphone

”Najbolji gaming smartphone” – Huawei Mate 20 Pro

Domaća igra

”Najbolja regionalna igra godine” – SCUM

Najbolja igra

”Najbolja igra godine” – Red Dead Redemption 2