09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Pogledajte nominacije za Reboot InfoGamer 2018 Awards!

15.11.2018
rig_awards

Reboot InfoGamer 2018 – powered by A1 jedan je od najvećih gaming sajmova na svijetu koji će ove godine na Zagrebačkom Velesajmu ugostiti preko 80,000 zaljubljenika u videoigre. Sedma po redu godina Reboot InfoGamera ove godine je posebna jer će se po prvi put u povijesti sajma podijeliti Reboot InfoGamer 2018 powered by A1 Awards u kojima ćemo proglasiti najbolje od najboljih u 2018. u nekoliko ključnih kategorija. 

Radi se o najistaknutijim igrama s međunarodne i domaće scene, gaming platformama i fenomenima koji kontinuirano tehnološki uzdižu našu najdražu industriju kako bi nam pružila najbolji način za konzumiranje videoigara. Svećano proglašenje pobjednika i dodijela nagrada odražati će se na Main Stageu Reboot InfoGamera 2018 – powered by A1 u petak, 23. studenog, u 17:30!

Iznimno smo ponosni što ćemo, uz Reboot InfoGamer Indie Award, Reboot Develop Indie Award te Reboot Magazine Awards, moći dodati još jednu ključnu dodjelu nagrada koja će okruniti najbolje od najboljih na jednom od najvećih gaming sajmova i festivala na svijetu. Ovo je samo početak jer će Reboot InfoGamer Awards postati dijelom tradicije i budućih izdanja sajma.

Najbolje ćemo birati u četiri kategorije koje smatramo izuzetno bitnima za trenutni gaming landscape:

“Najbolja igra godine” – dovoljno govori sama o sebi, a nominirani su:

Red Dead Redemption 2

Call of Duty: Black Ops 4

God of War

“Najbolja regionalna igra godine” – izdvojit ćemo najbolju igru koja je proizašla iz naše regije, očito. Nominirani su:

SCUM

Inked

Daemonical

 “Najbolji gaming smartphone” – okrunit ćemo platformu koja je suvereni vladar modernog gaming okoliša te je globalno financijski najjača na svijetu. Naravno, radi se o mobilnim uređajima koji pokreću sve zahtijevnije i kompleksnije mobilne igre koje rapidno dokazuju kako nisu isključivo namijenjene casual publici već i hardcore ljubiteljima videoigara. Nomirani su:

Samsung Galaxy Note9

Huawei Mate 20 Pro

iPhone XS Max

“Najveći gaming hardware breakthrough” – okrunit ćemo najveći pomak u tehnološkoj inovaciji gaming hardvera koji omogućava da se igre konzumiraju na sasvim nov ili ultra moćan način. Nominirani su:

Nvidia GeForce RTX 20 Series

Oculus GO

Intel Core i9 Processors

 

Ponovimo, Reboot InfoGamer Awards održat će se na glavnoj pozornici Reboot InfoGamera 2018 – powered by A1 u petak, 23. studenog, u 17:30! Najbolje u navedenim kategorijama izabrat će stručni žiri sastavljen od članova Reboot media i Reboot InfoGamer tima!