09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

O sajmu

O sajmu

Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 – Ovogodišnje, ujedno i deveto izdanje jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u svijetu odvijati će se kroz četiri dana na gotovo 10.000m2 izlagačkog prostora u tri paviljona Zagrebačkog velesajma. Kroz četiri dana trajanja sajma očekuje nas prikaz novih hit naslova svjetske games scene, predstavljanje indie game developera iz cijele Europe, najnoviji gaming hardver, spektakularni esports turniri, tradicionalni ogromni dnevni giveawayi, a posjetitelji će moći isprobati i najnovije VR uređaje. Sajam će i u ovoj povratničkoj godini posjetiti neki od najvećih regionalnih gaming influencera koje ćete moći uloviti kroz sva četiri dana trajanja sajma.

 

Nakon četiri godine pauze Reboot InfoGamer vraća se na Zagrebački velesajam te još jednom donosi spektakularni gaming show za sve uzraste. Već smo obarali rekorde veličine izložbenog prostora i broja posjetitelja te nam je zadovoljstvo što opet imamo priliku organizirati jedan od najvećih svjetskih sajmova videoigara.

Od 2019. godine otkako se održao posljednji Reboot InfoGamer mnogo toga se promijenilo u svijetu videoigara, no jedna stvar je ostala konstantna – videoigre su temelj suvremene industrije zabave. Upravo iz tog razloga na Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 dovodimo najatraktivnije i najveće svjetske izdavače koji će svoje projekte predstaviti na mnogobrojnim konzolama trenutne generacije i vrhunskim računalima.

Reboot InfoGamer ponovno nastaje u suradnji s našim prijateljima i partnerima iz A1 koji spremaju apsolutno spektakularnu LAN završnicu 12. sezone najveće regionalne esports lige – A1 Adria League. Očekuju nas napeta finala u igrama FIFA 23, FIFA Mobile, CS:GO i League of Legends uz brojna iznenađenja te bogati nagradni fond od 15.600 eura.

Tijekom godina smo vam uvijek pokušali ponuditi i sadržaj koji nije nužno lako dostupan svima, a to je slučaj i ove godine. Spremamo fenomenalne VR cornere i arene u kojima ćete doslovce moći uroniti u najbolje od virtualne stvarnosti na najnovijim uređajima.

Uz bombastičan sadržaj i videoigre najvećih svjetskih izdavača i developera, u Rebootu smo oduvijek svjesni činjenice da se jedan od najvećih bastiona kreativnosti i umjetničkog izričaja u videoigrama pronalazi upravo u indie, odnosno nezavisnim projektima. Stoga nam je izuzetna čast što opet imamo priliku istaknuti nezavisne razvijače videoigara i njihove igre u impresivnom izlagačkom prostoru Indie Expo. U sklopu Indie Expo također će se podijeliti i Reboot Indie Awards u dvije kategorije – Best Indie of InfoGamer i Gamers Choice Award. Glavna nagrada u obje kategorije je indie paket za Reboot Develop Blue 2024 u Dubrovniku.

Naš sajam, odnosno festival gaminga, ne bi bio potpun bez bogatih svakodnevnih giveawaya tijekom kojih ćemo vam podijeliti skoro pa beskonačne količine gaming mercha, hardvera i periferije, a isto tako nam je izuzetno drago što ćete se na Zagrebačkom velesajmu od 9. do 12. studenog moći družiti i popričati sa svojim omiljenim regionalnim influencerima. Naravno, sajam ne bi bio potpun bez posebnih sajamskih cijena putem kojih će naši mnogobrojnih hardver partneri i izlagači ponuditi širok izbor gaming opreme.

Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 i ove godine organizira tim veterana industrije videoigara koji stoje iza branda Reboot – najstarijeg i najistaknutijeg gaming medija u Hrvatskoj. Ujedno smo i organizatori jedne od najuspješnijih i najznačajnijih svjetskih games industry i game developer konferencija – Reboot Developa Blue u Dubrovnik i Reboot Developa Red u Kanadi.

Sponzori i partneri (lista se svakodnevno nadopunjava)