09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Prijavite se za VIP Influencer akreditaciju za Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1

12.10.2019
rig_commun9ity-2019

Osjećate se kao influencer? Želite doći na jedan od najvećih gaming sajmova na svijetu koji se održava od 12-17 studenog na Zagrebačkom velesajmu, snimiti brdo contenta za svoju publiku i usput osvojiti brutalni Lenovo Legion laptop? S ponosom otvaramo prijave za VIP influencer akreditaciju na ovogodišnjem Reboot InfoGameru 2019 – powered by A1 ali i nagradni natječaj Najbolji najavni video za Reboot InfoGamer powered by Lenovo Legion. 

Glavni preduvijeti za dobivanje vaše VIP Influencer akreditacije su:

1. Da imate aktivan kanal s minimalno 5.000 subscribera 
2. Nakon što potvrdimo vašu prijavu, snimite najavni video o dolasku na ovogodišnji Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1

Prijaviti se možete putem ovog linka, a nakon što vašu provjerimo vašu prijavu, javit ćemo vam se povratno mailom s uputama za snimanje najavnog videa

Video morate uplodati i objaviti (i poslati nam link, naravno) najkasnije do 27. listopada. 

S izradom najavnog videa automatski ulazite u nagradni natječaj Najbolji najavni video za Reboot InfoGamer powered by Lenovo Legion gdje možete osvojiti impresivnu nagradu – Lenovo Legion gamerski laptop! Stoga dajte sve od sebe.

U svojoj prijavi nam morate napisati svoje PUNO ime i prezime, nickname, kontakt e-mail, broj mobitela/telefona i link na vaš kanal. I opet ponavljamo, kanal mora imati više od 5,000 subscribera. 

I to je to, snimite brutalan najavni video, dobijete svoju VIP Influencer akreditaciju i još ulazite u bubanj da doma dođete s bolesno dobrim Lenovo Legion laptopom. 

Za sva pitanja ili nejasnoće slobodno nam se obratite na community@rebootinfogamer.hr

Lenovo_warrior