09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Otvorene prijave za VIP YouTube akreditacije!

24.10.2018
YouTube RebooInfoGamer

Jedno od najdražih pitanja koje svake godine čujemo na Reboot InfoGameru glasi “A gdje su jutuberi?”. Opće je poznata činjenica da svake godine Reboot InfoGamer okuplja najveća YouTube superstarove u regiji, no nikada ne zaboravljamo i na “manje” YouTubere koji svojim kanalima značajno pridonose gaming kulturi na ovim prostorima. Ova godina neće se razlikovati od prošlih osim što za najkreativniju nadolazeću superzvijezdu imamo i posebno iznenađenje.

Ovom prilikom iznimno nam je zadovoljstvo najaviti da se svi YouTuberi/Streameri/Vloggeri mogu prijaviti za posebnu VIP YouTube akreditaciju koja im donosi neograničen pristup sajmu svih pet dana, VIP merch bag i, najvažnije od svega, sudjelovanje na posebnim Community Stage aktivnostima.

Glavni preduvijeti za dobivanje vaše VIP YouTube akreditacije su:

1. Da imate aktivan kanal s minimalno 5.000 subscribera 
2. Nakon što potvrdimo vašu prijavu, snimite najavni video o dolasku na ovogodišnji Reboot InfoGamer 2018 – powered by A1

No, to nije sve. Ove godine zadovoljstvo nam je najaviti i Nagradni natječaj za najbolji najavni video powered by Lenovo u kojem ćemo najbolji najavni video za Reboot InfoGamer 2018 – Powered by A1 nagraditi s brutalnim gaming laptopom Lenovo Legion!

Za akreditaciju se morate prijaviti putem PRIJAVNICE u kojoj morate navesti svoje PUNO ime i prezime, nickname, kontakt e-mail, broj mobitela/telefona i link na vaš kanal. Ponavljamo, vaš YouTube kanal mora biti aktivan i imati barem 5.000 subscribera. Nakon što potvrdimo vašu prijavu poslati ćemo vam i službene materijale za snimanje najavnog videa koji mora biti snimljen najkasnije dva tjedna prije početka događaja. Sve ostale informacije dobit ćete preko e-maila.