09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Otvorene prijave za najveće dosad gaming cosplay natjecanje!

11.11.2018

Gaming cosplay natjecanje oduvijek je bila jedna od glavnih atrakcija na Reboot InfoGameru, a i ove godine očekujemo pregršt spektakularnih cosplayeva. Ovim putem želimo pozvati sve zainteresirane da se prijave na, sad već tradicionalni, cosplay contest koji će se održati u subotu, 24. studenog, u 17h na Coca-Cola glavnom stageu Reboot InfoGamera 2018 – powered by A1.

Kako biste se prijavili na cosplay natjecanje morate ispuniti obrazac ili se fizički prijaviti na Rebootov booth tijekom samog sajma najkasnije do subote, 24. studenog, u 12h (podne). Jedini uvjet jest da, kao i svake godine dosad, cosplayate kao lik iz videoigre.

Kad je u pitanju glavna nagrada vrlo vjerojatno već znate o čemu se radi jer je apsolutno spekatkularna – plaćeni put u Tokyo, smještaj i upad na Tokyo Game Show 2019. Dobitnici drugog mjesta kući će ponijeti PlayStation 4 dok će u rukama trećeplasiranog završiti Nintendo Switch!

No to nije sve budući da smo pripremili dodatne vrlo vrijedne pakete gaming nagrada za svih prvih petero plasiranih, a o kojima ćete više saznati u danima prije početka Reboot InfoGamera 2018 – Powered by A1.