09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Otkriveni mapa i raspored za Reboot InfoGamer 2018 – powered by A1!

19.11.2018

Najčešća pitanja vezana uz Reboot InfoGamer 2018 – powered by A1 odnose se upravo na raspored događanja, stoga vam danas donosimo službeni raspored aktivnosti na Coca-Cola Main Stageu te A1 Community Stageu ali i cjelokupnu mapu jednog od najvećih gaming sajmova i festivala na svijetu.

Raspored događanja možete pronaći na www.rebootinfogamer.hr/raspored, a kao što je i za očekivati, tamo ćete pronaći preko dvjestotinjak ogromnih giveawaya te informacije o druženju sa najvećim gaming YouTuberima (uključujući neka zvučna imena o kojima smo dobili neizmjerno puno upita). Raspored je podložan možebitnim izmjenama i nije uklesan u kamenu!

S druge strane, u nastavku smo priložili mapu 20,000M2 gamerskog čuda tako da znate gdje se nalazi koja hala, a na www.rebootinfogamer.hr/booklet.pdf možete pogledati digitalnu verziju Reboot InfoGamer 2018 – powered by A1 bookleta te uz detaljniju verziju mape saznati sve što vas zanima o izdavačima. 

Doživite nove svjetove od ove srijede te osigurajte svoje ulaznice na vrijeme – digitalno na www.rebootinfogamer.hr ili fizički na prodajnim mjestima Entria.