09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Veliko A1 Adria League LAN finale na sajmu Reboot InfoGamer 2019 powered by A1

16.10.2019
A1 Adria League

Za manje od četiri tjedna kreće Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 – osmo te dosad najveće i najimpresivnije izdanje sajma koji je postao jednim od najvećih gaming sajmova na svijetu! Osim što ćete na ovogodišnjem izdanju InfoGamera imati mogućnost zakoračiti u novu generaciju videoigara, vidjeti hrpetinu novosti iz domaće i strane gaming industrije, vidjeti i isprobati novi hardver te biti dijelom velikih svakodnevnih giveawaya i susresti raznorazne gaming influencere, streamere i YouTubere, s ponosom ističemo da će ovogodišnje izdanje biti dom i za veliko te zaista spektakularno A1 Adria League LAN finale!

Finale četvrte sezone A1 Adria League

Kao što smo i pisali početkom kolovoza ove godine, u tijeku je četvrta i posljednja ovogodišnja sezona najpoznatije domaće Esports lige A1 Adria League, a njezino samo veličanstveno LAN finale treću godinu zaredom odvija se upravo na sajmu Reboot InfoGamer 2019 powered by A1. Sami sajam, kao što od prije znate, traje od 12. do 17. studenog, odnosno šest dana – od utorka do nedjelje na Zagrebačkom Velesajmu, a finale A1 Adria Lige u sklopu sajma održava se od 15. do 17. studenog, odnosno posljednja tri dana sajma – u petak, subotu i nedjelju.

Kao i prijašnjih godina, A1 Adria League i ove godine ima svoju zasebnu veliku halu na sajmu u prostorima Zagrebačkog Velesajma, a nju će pohoditi i u velikom LAN finalu se natjecati igrači iz čitave regije i to na velikom A1 Adria League moderno opremljenom stageu, uz podršku publike čiji dio možete biti i vi, ukoliko posjetite Reboot InfoGamer 2019 powered by A1. Ulaznice za sajam osigurajte čim prije online na www.rebootinfogamer.hr ili fizički na prodajnim mjestima Entria www.entrio.hr/outlets.

I ove godine, kao i prošle, očekuje vas napeto finale na velikom stageu A1 Adria Lige

Službena natjecanja, ali i sadržaj za posjetitelje

Naravno, veliko LAN finale dio je službenog natjecanja u sklopu A1 Adria League, a radi se o finalima i natjecanjima u čak četiri igre. To su, redom, mobilne igre Clash Royale i Hearthstone te PC igre Counter-Strike: Global Offensive i Dota 2. Sve detaljne informacije o četvrtoj sezoni i velikom LAN finalu A1 Adria League te vremenima održavanja spomenutih natjecanja koja će se odigrati na sajmu Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 možete saznati na ovome linku. Također, kako biste bili detaljno upućeni i u toku sa svakim natjecanjem, u narednim danima objavljivat ćemo više informacija vezanih uz svaku od četiri igre koje su dijelom velikog A1 Adria League LAN finala na sajmu.

Naravno, osim velikom LAN finala, u velikoj hali na Zagrebačkom Velesajmu naći će se i dodatni sadržaj te svakojake aktivnosti za same posjetitelje koji nisu dijelom službenog natjecanja A1 Adria Lige, a više o tome bit će objavljeno uskoro, u tjednima uoči početka sajma Reboot InfoGamer 2019 powered by A1, kao i uoči samog LAN finala. Također, ukoliko ne budete bili u mogućnosti posjetiti sajam i svjedočiti finalu uživo, svi mečevi bit će prikazani uživo putem livestreama na službenim kanalima A1 Adria Lige.

Podsjećamo, više o velikom LAN finalu četvrte sezona A1 Adria League, koje će se održati na sajmu Reboot InfoGamer 2019 powered by A1, saznajte putem službene stranice Lige na ovome linku, a o samom sajmu možete se informirati na stranici rebootinfogamer.hr i na našim facebook stranicama Reboot i Reboot InfoGamer te ulaznice kupiti također na službenoj web stranici sajma Reboot InfoGamer i prodajnim mjestima Entria www.entrio.hr/outlets.