09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Ulaznice za Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 su u prodaji!

06.10.2023
Reboot InfoGamer main visual

Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 vraća se na Zagrebački velesajam u paviljonima 8a, 9 i 11a od 9. do 12. studenog ove godine nakon četverogodišnje pauze te ponovno dovodi najveće svjetske izdavače koji će predstaviti najnovije i najpopularnije videoigre domaćoj publici, koje će posjetitelji moći isprobati na brojnim igraćim konzolama i PC-jima. U sklopu sajma, posjetitelji će moći isprobati i najnovije VR uređaje te figurativno uroniti u virtualne svjetove. Uz najnovije projekte koje razvijaju najveći svjetski gaming studiji, Reboot će također ugostiti nezavisne domaće i regionalne razvijače videoigara koji će predstaviti svoje igre široj javnosti.

OSIGURAJ SVOJE ULAZNICE OVDJE

Kao i prethodnih godina, najveći gaming brendovi ponudit će sajamske popuste na ogroman izbor gaming opreme i periferije dok će se na glavnoj pozornici odvijati bogati svakodnevni giveawayi, na kojima će posjetitelji imati priliku uloviti atraktivne tech nagrade i ekskluzivni merch. U sklopu sajma održat će se i veliko cosplay natjecanje. Ulaznice su dostupne u prodaji u sklopu sustava Entrio.

Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 mjesto je i spektakularne LAN završnice 12. sezone najveće regionalne esports lige – A1 Adria League. Zagrebački velesajam postat će tako dom napetih finala u igrama EA SPORTS FC 24, EA SPORTS FC 24 Mobile Counter-Strike 2 s nagradnim fondom od ukupno 15.600 eura.