09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Sponzori @ Reboot InfoGamer 2023 powered by A1

05.11.2023

Ostalo je svega nekoliko dana do početka povratničkog izdanja Reboot InfoGamera 2023 powered by A1 koji se održava na Zagrebačkom velesajmu od 9. do 12. studenog u paviljonima 8A, 9 i 11A. 

Reboot InfoGamer ne bi bio moguć bez naših sponzora koji nas kontinuirano podržavaju već godinama, a i ove godine dolaze na Zagrebački velesajam kako bi vam pružili najbolji gaming sadržaj. 

Fury Studios vas u paviljonu 8A upoznaje s čarobnim svijetom indie igara, a na njihovom izlagačkom prostoru moći ćete zaigrati brojne igre izdavača Raw Fury na kojima je Fury Studios radio – uključujući Kingdom Eighties i Kingdom Two Crowns. 

Carta Magica i ove godine donosi obilje sadržaja i zabave za sve posjetitelje najvećeg gamerskog događaja u regiji – uz odlične sajamske popuste na šaroliki asortiman najboljih svjetskih društvenih igara i poznatih brandova,   na njihovom izlagačkom prostoru uživajte u cjelodnevnim igraonicama i brojnom drugom sadržaju.

ProGame stiže u paviljon 9 i čeka vas odmah pored glavne pozornice s hrpom finih osvježavajućih pića i gomilom zanimljivog sadržaja.  Ako niste znali, ProGame je razvijen u suradnji s 300 gejmera koji su odabrali okuse i dizajn pakiranja, a dolazi u dvije fenomenalne verzije – Stamina i Focus!

Devolver Digital, najpoznatiji indie izdavač na svijetu, i legendarni Croteam stižu na Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 te u paviljonu 8A spremaju brojne igraće jedinice na kojima ćete moći isprobati njihove hitove.

AGON by AOC vraća se na Reboot InfoGamer, a tijekom sva četiri dana trajanja sajma možete zaigrati brojne naslove na njihovim fantastičnim monitorima i uživati u bogatim dnevnim giveawayjima prepunim odličnog hardvera. 

Monster Energy na Reboot InfoGamer u paviljon 11a donosi jednu od najvećih igara godine – Call of Duty: Modern Warfare III. Osim što ćete moći uživati u Monsterovim energetskim pićima, također ćete moći zaigrati popularnu pucačinu na brutalnim PC konfiguracijama.

Sve vrste ulaznica dostupne su online na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice, osigurajte ih po povoljnijim cijenama nego na ulazima na dane sajma te izbjegnite gužve.

#BoljiOnline