09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Back to news

Saznajte kako do smještaja i prijevoza za Reboot InfoGamer 2019

09.10.2019
Reboot InfoGamer

Osmo po redu te dosad najveće i najspektakularnije izdanje sajma Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 ove godine ima svoju službenu turističku i putničku agenciju te vam ovim putem s ponosom najavljujemo suradnju Reboota i putničke kompanije Uniline!

PUT NA INFOGAMER IZ VEĆIH GRADOVA HRVATSKE I NEKOLIKO STRANIH DRŽAVA

Službena putnička agencija sajma Reboot InfoGamer powered by A1 ove je godine Uniline – putnička kompanija koja je u svoj široki asortiman uvrstila i organizirani prijevoz i smještaj u sklopu Reboot InfoGamera, koji se održava od 12. studenog do 17. studenog ove godine na Zagrebačkom Velesajmu, u čak osam hala na rekordnih 21.000 kvadratnih metara.

Prijevoz koji omogućuje kompanija Uniline (i o kojemu se detaljno možete informirati na službenoj stranici Unilinea kreiranoj za Reboot InfoGamer: https://www.uniline-lastminute.com/en/gamers) bit će organiziran iz mnogih većih gradova u Hrvatskoj te u užoj i široj regiji. Tako ćete, npr., moći jeftino dogovoriti put direktno na Reboot InfoGamer iz hrvatskih gradova kao što su Rijeka, Pula, Osijek, Split, Dubrovnik i Varaždin, ali i direktno sa zračnih luka u Zagrebu i Dubrovniku, ako u Hrvatsku dolazite avionom.

Naravno, ako niste iz Hrvatske, putem putničke kompanije Uniline možete si rezervirati put direktno na Reboot InfoGamer iz naših susjednih zemalja kao što su Slovenija (Ljubljana, Maribor), Bosna i Hercegovina (Sarajevo, Banja Luka), Srbija (Beograd, Novi Sad, Niš), Mađarska (Pečuh) i Austrija (Klagenfurt), a za hrvatske gradove Rijeku i Pulu u ovom trenutku Uniline nudi i posebni VIP prijevoz. Apsolutno sve dostupne linije prijevoza direktno na sajam Reboot InfoGamer 2019 i njihove povoljne cijene pronađite na web stranici agencije Uniline, odnosno na njihovoj posebno kreiranoj stranici za događaj Reboot InfoGamer – na OVOME LINKU pod rubrikom “Transfers“.

Provjerite sve dostupne linije za Reboot InfoGamer klikom na fotografiju ili na ovome linku

ORGANIZIRANI SMJEŠTAJ U ZAGREBAČKIM HOTELIMA I HOSTELIMA

Osim prijevoza do Zagreba i do samog sajma, Uniline se pobrinuo da posjetioci Reboot InfoGamera u Zagrebu mogu prenoćiti po najboljim cijenama. U ponudi se nalazi čitav niz raznih opcija te ćete sigurno pronaći nešto što odgovara baš vama, ukoliko trebate smještaj tijekom šest dana trajanja sajma Reboot InfoGamer 2019 powered by A1.

Agencija Uniline na službenoj web stranici događaja Reboot InfoGamer ističe nekoliko odličnih opcija, a to su Hotel I – Zagreb, Hotel Rebro – Zagreb te Hostel Chill Out – Zagreb. Iznimno povoljne cijene kreću se u rangu od 13.50 eura do 40 eura po osobi, a naći će se tu dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe, pa sve do hostela sa sobama za do šestero ljudi. Sve informacije o opcijama smještaja koji za posjet Reboot InfoGameru 2019 organizira agencija Uniline pronađite na njihovoj službenoj web stranici kreiranoj specifično za sajam, na ovome linku: https://www.uniline-lastminute.com/en/gamers

Dakako, o samom sajmu Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 informirajte se i dalje na našim web stranicama https://www.rebootinfogamer.hr/ i https://reboot.hr/ te nas pratite na društvenim mrežama i putem facebook eventa, a kako i odakle uz agenciju Uniline najjednostavnije doći do Zagreba na Reboot InfoGamer 2019 te kako na vrijeme osigurati svoj smještaj tijekom sajma – možete saznati na Uniline SLUŽBENOJ WEB STRANICI za ovaj događaj.