09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Rasprodane VIP ulaznice

08.11.2019
Reboot InfoGamer

Početkom listopada pisali smo o tome kako su tada bile preostale posljednje količine VIP ulaznica za osmo po redu i najveće dosad izdanje sajma Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 te vam ovim putem javljamo kako su spomenute VIP ulaznice sada u potpunosti rasprodane.

Zahvaljujemo svima zainteresiranima koji su ih htjeli kupiti i čije smo upite dobivali unazad nekoliko dana. Kako to obično biva, interes za VIP ulaznice bio je jako velik, a one su se prodavale u super limitiranom izdanju još od polovice svibnja ove godine, pa sve do prije nešto više od dva tjedna, kada su rasprodane i posljednje količine

No, ne brinite, još uvijek su dostupne redovne sajamske jednodnevne ulaznice po cijeni od 50kn (koje vrijede za jedan dan, odnosno jedan ulazak i jedan izlazak), kao i redovne šestodnevne ulaznice po cijeni od 100kn (koje vrijede za svih šest dana, koliko i traje sajam).

Ovim putem, ipak, želimo napomenuti kako je krajnje vrijeme da, ukoliko planirate posjetiti sajam, svoje ulaznice osigurate čim prije na službenoj stranici https://www.rebootinfogamer.hr ili fizički na prodajnim mjestima Entria širom Hrvatske i Slovenije. Poslovnice pronađite na ovome linku: www.entrio.hr/outlets

Gore spomenute regularne jednodnevne i šestodnevne ulaznice još su dostupne, ali sada već u ograničenim količinama te će i one uskoro biti rasprodane. Ukoliko, pak, kupnju ulaznica planirate obaviti tek prilikom dolaska na sajam, svakako će određeni ograničeni broj ulaznica biti dostupan i na licu mjesta na samome sajmu, no savjetujemo da kupnju ulaznica obavite online ili u poslovnicama Entria, kako biste izbjegli velike gužve i čekanja na ulazak jednom kad sajam krene.

Vidimo se za samo četiri dana na najvećem dosad Reboot InfoGameru od 12. do 17. studenog na Zagrebačkom Velesajmu!