09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Prijavite se za volontiranje na sajmu Reboot InfoGamer 2019 powered by A1!

06.10.2019

POSTANI VOLONTER NA JEDNOM OD NAJVEĆIH GAMING SAJMOVA NA SVIJETU

Za samo pet tjedana kreće osmo, dosad najveće i najspektakularnije izdanje sajma Reboot InfoGamer 2019 powered by A1! Stoga, svima vama koji nam želite pomoći uveličati sajam i doprinijeti njegovoj organizaciji, ovim putem šaljemo poziv za volontiranje na sajmu!

Reboot, kao i svake godine dosad, ponovno surađuje s nekoliko udruga pri organizaciji ovog zaista velikog gaming sajma, jednog od najvećih na svijetu, a jedna od najzaslužnijih karika za naš veliki uspjeh iz godine u godinu upravo je veliki volonterski tim!

Slobodni ste na dane od 12. do 17. studenog, strastveni ste gamer, želite upoznati super kul gamersku ekipu i entuzijaste kao što ste i vi i pritom biti dijelom samog sajma Reboot InfoGamer 2019 powered by A1? U tom slučaju definitivno se prijavite za volontiranje! Prijave traju dva tjedna – od danas (6. listopada) pa do 21. listopada (ponedjeljak) u podne.

Ukoliko te zanima volontirati na Reboot InfoGameru 2019 i biti dio organizacijskog tima, prijavi se klikom na ovu fotografiju

KAKO SE PRIJAVITI + UVJETI

Ukoliko želite postati dio volonterskog tima na Reboot InfoGameru 2019, sve što trebate učiniti je ispuniti upitnik klikom na ovaj link (ili klikom na fotografiju iznad), nakon čega ćemo vam mailom kroz dva tjedna poslati poziv za selekcijski razgovor.

Naravno, za volontiranje na sajmu Reboot InfoGamer 2019 postoji i nekoliko uvjeta. Svi oni koji se žele prijaviti moraju biti stariji od 18 godina te obavezno popuniti podatke u upitniku. Svakako obratite pozornost na to da unesete ispravne podatke, naročito mail adresu, jer ćemo vas putem nje naknadno kontaktirati o svim potrebnim informacijama vezanim uz volontiranje i pozvati na spomenuti selekcijski razgovor.

Ponavljamo, u trenutku objave ovoga teksta (6. listopada), prijave traju dva tjedna, odnosno do 21. listopada (ponedjeljak) u podne.

SUPER POKLONI, KLOPA I ZABAVA UZ RAD

Osim što ćete volontiranjem na sajmu imati priliku vidjeti kako stvari funkcioniraju s unutarnje strane, kako je to organizirati ovakav ogroman sajam te garantirano steći nove gaming prijatelje i kolege, također ćete kao volonter dobiti i goodie bag/paket poklona, ali i druge pogodnosti.

Svim svojim volonterima kao i svaku godinu do sada osiguravamo poseban paket volonterskih gaming majica, izlagačke ulaznice, posebne merch poklone, ulaze na sve Reboot InfoGamer 2019 partyje, kao i ručak svaki dan tijekom trajanja sajma, od 12. do 17. studenog. 

Ukoliko vam sve to zvuči kao izrazito zanimljivo iskustvo, prijavite se i doprinesite organizaciji Reboot InfoGamera 2019 kao jedan od naših volontera!