09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Posljednje količine super limitiranih VIP paketa i ulaznica za Reboot InfoGamer 2019 powered by A1

04.10.2019

Najnovije izdanje dosad najvećeg, najspektakularnijeg i najraznovrsnijeg sajma Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 – ujedno i jednog od najvećih gaming sajmova u svijetu – otvara svoja vrata za pet i pol tjedana! Ove godine sajam će po svim procjenama privući više od 85 tisuća posjetitelja iz cijele Europe, a tome u prilog ide i činjenica da su preostale posljednje količine VIP paketa i ulaznica, stoga ovim putem zainteresirane pozivamo da na https://www.rebootinfogamer.hr/ osiguraju svoje VIP pakete i ulaznice na vrijeme, prije nego se rasprodaju.

Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 ove godine održava se od 12. studenog do 17. studenog, ponovno šest dana kao i prije dvije godine, a sve to u čak osam paviljona Zagrebačkog Velesajma, na rekordnih 21.000 m2 izlagačkog prostora. Ove godine slavimo osmo po redu izdanje sajma Reboot InfoGamer, koji će biti nikad veći i nikad atraktivniji te prepun spektakularnim gaming sadržajima!

S obzirom da očekujemo velike gužve, ukoliko već dosad niste, svoje ulaznice (kako redovne jednodnevne i šestodnevne, tako i VIP ulaznice) osigurajte čim prije online na www.rebootinfogamer.hr ili fizički na prodajnim mjestima Entria www.entrio.hr/outlets. Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 bit će spektakl koji ne želite propustiti, a svima onima koji žele kupiti posebne VIP pakete i ulaznice ističemo da su iste sada u posljednjoj fazi rasprodaje te su dostupne u izrazito limitiranim količinama! Stoga, ne časite ni časa, već ulaznice osigurajte na službenoj web stranici Reboot InfoGamera.

VIP ULAZNICE samo što nisu rasprodane te su ostale u super limitiranim količinama. Kupite ih klikom na ovu fotku

Naravno, svi koji kupe VIP ulaznice, po dolasku na sajam dobivaju specijalni VIP paket koji se sastoji od posebne VIP akreditacije, prava na ulazak u ekskluzivni VIP only gaming lounge i posebni Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 goodie bag/paket poklona, koji se sastoji od čak tri različite ekskluzivne gaming majice + jedna gaming figurica/statua.

Tijekom narednih mjesec dana uoči sajma, svakako pratite naše online kanale, društvene mreže i službene web stranice Reboota i Reboot InfoGamera, jer ćemo vas redovno obavještavati i periodično obznanjivati kakav vas sve sadržaj očekuje na Reboot InfoGameru 2019 powered by A1 te što će se sve na najvećem dosad izdanju sajma moći vidjeti, isprobati i zaigrati! 

Dotada, vidimo se od 12. do 17. studenog na Zagrebačkom Velesajmu!