09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Pogledajte novi službeni TEASER trailer za Reboot InfoGamer 2019 powered by A1

04.10.2019

Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 – osmo po redu izdanje jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u svijetu bit će nikad veće i nikad atraktivnije! Odvijat će se kroz čak 6 dana od 12. do 17. studenog na rekordnih 21.000 m2 izlagačkog prostora u čak 8 pavilijona Zagrebačkog Velesajma prepunih spektakularnim gaming sadržajima te će privući više od 85 tisuća posjetitelja iz cijele Europe!

Do sajma je ostalo još malo više od mjesec dana, a ususret tome putem našeg službenog YouTube kanala donosimo vam i potpuno novi službeni teaser trailer za Reboot InfoGamer 2019 powered by A1. Uz totalno kul i bombastični novi soundtrack za ovogodišnji sajam, u teaseru odmah ispod ovoga teksta možete vidjeti kako je bilo na prošlogodišnjem sajmu, a ove godine očekuje vas još veći gaming spektakl!

S obzirom da očekujemo velike gužve, ukoliko već dosad niste, svoje ulaznice (kako redovne jednodnevne i šestodnevne, tako i VIP ulaznice) osigurajte čim prije online na www.rebootinfogamer.hr ili fizički na prodajnim mjestima Entria: www.entrio.hr/outlets. Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 bit će spektakl koji ne želite propustiti, a svima onima koji žele kupiti posebne VIP pakete i ulaznice ističemo da su iste sada u posljednjoj fazi rasprodaje te su dostupne u izrazito limitiranim količinama!

Stoga, ne časite ni časa, već ulaznice osigurajte na službenoj web stranici Reboot InfoGamera, a više o posljednjim limitiranim količinama VIP ulaznica i paketa saznajte na ovome linku.

Naravno, u narednih mjesec dana uoči samog sajma svakako redovito pratite naše online kanale i društvene mreže, službenu stranicu sajma Reboot InfoGamer, kao i Reboot.hr, jer ćemo periodično izbacivati i obznanjivati kakav vas super kul gaming sadržaj očekuje na sajmu i što će se sve moći vidjeti, isprobati i zaigrati na Reboot InfoGameru 2019 powered by A1!