09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Pogledajte dobitnike Reboot InfoGamer Awardsa

15.11.2019

S velikim ponosom predstavljamo dobitnike ceremonije Reboot InfoGamer Awards, koja se danas održala u golemom osmom paviljonu Zagrebačkog Velesajma. Riječ je o jednoj od četiri ceremonije iza kojih stoji Reboot, uz Reboot InfoGamer Indie Award, Reboot Develop Indie Award i Reboot Magazine Awards.

Reboot InfoGamer Awards dodjeljuje se u četiri kategorije, a žiri nagrade dodjeljuje za: Najbolju igru godine, Najbolju regionalnu igru godine, Najbolju mobilnu platformu i Najveći hardware breaktrough. I ove godine konkurencija je bila iznimno jaka, a naš stručni žiri ponovno se susreo s velikim problemom. Kome će pripasti nagrade?

Nagrada za Najbolju igru godine odlazi u Japan u zlatne ruke velikog Hidea Kojime, odnosno njegovoj igri Death Stranding. Najboljom regionalnom igrom godine ove godine okrunjena je slovenska perjanica Mordhau, koja se u samo tjedan dana prodala u preko 500 tisuća primjeraka, a iza koje stoji razvojni studio Triternion. Najbolja mobilna platforma je Nintendo Switch Lite zbog golemih prednosti za igranje u pokretu, dok kategorijom Najveći gaming hardware breakthrough nagrađujemo pomak u tehnološkoj inovaciji gaming hardvera. U posljednjoj kategoriji nagradili smo AMD Ryzen 3000 – treću generaciju procesora. Čestitamo svim dobitnicima i vidimo se na Reboot Game Awardsu 2020!

“Najveći gaming hardware breakthrough” – AMD Ryzen 3000

”Najbolja mobilna platforma” – Nintendo Switch Lite

“Najbolja igra godine” – Death Stranding

“Najbolja regionalna igra godine” – Mordhau