09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

PISMO Showcacse @ Reboot InfoGamer 2023 powered by A1

10.11.2023

PISMO powered by A1 je udruženje game developera u Novskoj, koji su zajedničkim snagama educirali i zaposlili stotine gamera od osnivanja!

Posjetitelji sajma će na prostranih 50 kvadrata izložbenog prostora poduzetničkog inkubatora PISMO unutar paviljona 11a moći isprobati nekoliko igara koje su načinili polaznici njihovih edukacija te pronaći repliku podruma kuće u kojem se odvija nadolazeći domaći horor Go Home Annie, čiji demo će također biti dostupan za isprobavanje.  

Nezaobilazni dio događaja također će biti brojna darivanja i pokloni koji uključuju ulaznice za ljetni gaming kamp 2024. godine i kotizacije za sudjelovanje na Global Game Jam-u. Na druženje nas pozivaju djelatnici Razvojne agencije SIMORA, te Javne ustanove Regionalni koordinator Sisačko-moslavačke županije, vlasnici i djelatnici tvrtki koje djeluju u PISMU, kao i polaznici edukacija. 

Posjetite njihov štand, te isprobajte domaće igre i saznajte nešto više o tome kako srce Hrvatske game dev industrije kuca!

Sve vrste ulaznica jeftinije su u online prodaji za čitavo vrijeme trajanja sajma na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice. Osigurajte ih po povoljnijoj cijeni i neposredno ispred blagajni na ulazima te izbjegnite gužve.

#BoljiOnline