09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2019 powered by A1!

02.10.2019

KVIKIJEV BATTLE ROYALE

Kao i prošle godine, i ovoga puta s ponosom vam predstavljamo nagradni natječaj i suradnju Kvikija i Reboota – Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2019 powered by A1! Kroz ovaj nagradni natječaj možete osvojiti jednu od čak 150 ulaznica za ovogodišnje novo najspektakularnije dosad izdanje najvećeg gaming sajma na našim prostorima, no nagrade ne staju samo na osvajanju ulaznica, već su tu i druge vrijedne nagrade, a sve to ove godine kroz poseban Kvikijev Battle Royale koji se sastoji od nekoliko eliminacijskih krugova! Detaljna pravila donosimo na linku www.reboot.hr/kvikitevodi, ali i u nastavku ovoga teksta!

Kao što već i znate, sajam Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 ove godine održava se od 12. studenog do 17. studenog (ponovno šest dana) i to u čak osam hala Zagrebačkog Velesajma. Sami nagradni natječaj traje od 1. do 23. listopada 2019., a kroz njega Kviki i Reboot u prvom eliminacijskom krugu dijele 90 jednodnevnih ulaznica, a zatim u drugom eliminacijskom krugu 50 šestodnevnih ulaznica. U trećem eliminacijskom krugu postaje izrazito vruće i zanimljivo, jer tada objavljujemo TOP 10 dobitnike – one koji će osvojiti 10 VIP ulaznica i time ući u daljnje natjecanje za prve tri vrijedne nagrade! Dakle, posljednjih deset natjecatelja obavezno osvaja VIP ulaznice, a samo troje od njih osvojit će i po jednu od tri glavne nagrade.

OSVOJI VRIJEDNE NAGRADE

O kakvim nagradama je riječ? Drago nam je da ste pitali! Dakle, pored čak 150 ulaznica na sajam Reboot InfoGamer 2019 powered by A1, dijelimo po tri konzole PlayStation 4 i to svaki s različitom vrhunskom igrom. Čitavu listu nagrada saznajte u nastavku:

1 x PS4 Pro + Death Stranding Special Edition

1 x PS4 Slim + FIFA 20

1 x PS4 Slim + MediEvil

10 x Reboot InfoGamer 2019 – VIP ulaznica

50 x Reboot InfoGamer 2019 – šestodnevna ulaznica

90 x Reboot Infogamer 2019 – jednodnevna ulaznica

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2019 vrlo su jednostavna.

KAKO SUDJELOVATI:

Hashtagaj najluđu gaming scenu

1. Napravi najluđi, najzanimljiviji ili najljepši SCREENSHOT iz videoigre po vlastitom izboru

2. Smisli najbolji hashtag koji mora sadržavati riječ “KVIKI” te ga postavi nekamo na screenshot

3. Screenshot stavi na zid na Facebook stranici Reboota uz hashtag #kvikitevodi

Primjer screenshota i odgovarajućeg hashtaga s rječju Kviki (korak 2.)

I to je to! Prijave se zaprimaju od 1.10. do 23.10. u 23:59 sata, a nakon toga stručna komisija sastavljena od članova Rebootova web-tima izabrat će najbolje i najkreativnije među prijavljenima te će u tri eliminacijska kruga, u battle royale stilu, objaviti dobitnike jednodnevnih ulaznica, ulaznica za svih šest dana te naposljetku TOP10 finalista koji će osim osvajanja VIP ulaznice za Reboot InfoGamer napredovati u zadnje nadmetanje za ultravrijedne glavne nagrade! Za sve ostale informacije pratite web-stranice Reboota i Reboot InfoGamera te Facebook stranice Reboot i Reboot InfoGamer! SRETNO!

Screenshotovi odnosno fotografije moraju biti originalni, ne smiju biti preuzeti s internetskih izvora jer ćemo provjeravati svaku fotku. Maksimalno jedan screenshot / fotografija po natjecatelju.

Također, podsjećamo da sva spomenuta pravila i objašnjenja nagradnog natječaja te direktni link na prijavu možete naći i na ovome linku: www.reboot.hr/kvikitevodi.

VAŽNI DATUMI:

24.10. – Prvi eliminacijski krug – objava dobitnika 90 jednodnevnih ulaznica za Reboot Infogamer 2019

25.10. – Drugi eliminacijski krug – objava dobitnika 50 šestodnevnih ulaznica za Reboot InfoGamer 2019

25.10. – Treći krug – objava dobitnika 10 VIP ulaznica koji ulaze u daljnje natjecanje za prve tri nagrade

25.10. – TOP10 natjecatelja u borbi za finalni raspored

30.10. – Finalni raspored

HASHTAGAJ NAJLUĐU GAMING SCENU i osvoji ulaznicu za Reboot InfoGamer 2019 te jednu tri glavne nagrade

KVIKI TE VODI TAMO GDJE ZABAVA NIKAD NE PRESTAJE

U trenutku objave ovoga teksta ostalo je točno šest tjedana do najimpresivnijeg i vrhunskim gamerskim sadržajem najnakrcanijeg Reboot InfoGamer powered by A1 gaming festivala do sad! U čak osam hala, na više od 20.000 kvadradtnih metara tijekom čak 6 dana moći ćete doslovno zakoračiti u novu generaciju videoigara! Naravno, na sajmu vas očekuju najnovije videoigre, neke od kojih još nisu ni izašle, one koje će tek ugledati svjetlo dana povodom održavanja sajma, a mnoge od njih i tek mjesecima nakon, odnosno tijekom 2020. godine. Bit će tu i niz domaćih razvojnih studija koji će prezentirati svoje igre, zatim nezaboravna raznovrsna Esports natjecanja, kako službena u sklopu A1 Adria League, tako i neslužbena, koja će održavati brojni izlagači.

Nemojmo zaboraviti ni velike i raskošne giveawaye te metričke tone poklona koje ćemo dijeliti posjetiteljima, spektakularna cosplay natjecanja, čitav niz poznatih gaming YouTubera koji će prolaziti halama i gostovati na sajmu, a potom i ceremoniju Reboot InfoGamer Awards, odnosno dodjelu nagrada za najbolje igre godine, studije, gadgete i inovacije godine. Ceremoniju smo prvi puta pokrenuli na prošlogodišnjem sajmu, a ove godine nastavljamo tradiciju koju planiramo održavati godinama dok je god InfoGamera.

Podsjećamo, osim u ovome tekstu, detaljna pravila nagradnog natječaja Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2019 i kako se prijaviti – možete saznati i putem linka www.reboot.hr/kvikitevodi. O samom sajmu, sadržaju, igrama i izlagačima koji ove godine gostuju na Reboot InfoGameru 2019 powered by A1 uskoro ćemo objaviti puno više informacija, stoga svakako redovito pratite službenu facebook stranicu Reboot InfoGamer, službeni facebook event ovogodišnjeg sajma, kao i službenu facebook stranicu Reboota i web stranicu Reboot.hr, ali i službenu web stranicu sajma na linku https://www.rebootinfogamer.hr/.