09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Kviki je službena grickalica sajma Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1

18.09.2019
Kviki i Reboot

Kviki i Reboot opet jašu zajedno! S ponosom najavljujemo još veću suradnju s Kvikijem koja će obilježiti sajam Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1

Kviki i Reboot opet jašu zajedno! S ponosom najavljujemo još veću suradnju s Kvikijem koja će obilježiti sajam Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1 i mjesece koji mu prethode. Prekrasna suradnja između Kvikija i Reboota koja je počela prošle godine, ove godine se nastavlja na spektakularan način koji će značajno podignuti letvicu onoga što se očekuje u mjesecima prije Reboot InfoGamera 2019 – powered by A1, ali i na samom sajmu koji će ove godine, još jedanput, srušiti apsolutno sve rekorde.

Iznimno smo ponosni što možemo najaviti kako će Kviki postati službena grickalica Reboot InfoGamera 2019 – powered by A1. Ako ste slučajno bili ispod kamena tijekom prošlogodišnjeg Reboot InfoGamera, onda vam moramo priopćiti vijest kako je Kviki jedina grickalica koja ne masti prste, što je čini idealnom za gaming. Svi smo svjesni da ne postoji ništa tužnije od masnog kontrolera ili tipkovnice pune ostataka grickalica.

S Kvikijem se ne morate brinuti zbog masnih mrlja jer jednostavno, empirijski dokazano, ne masti prste, a ostatke grickalica između tipki na tipkovnici nećete pronaći jer je Kviki toliko fin da ćete i ribičkim štapom upecati tu jednu zalutalu ribicu koja se nehotično našla na koordinatama WASD.

Hrpetina nagrada

Budući da je riječ o službenoj grickalici Reboot InfoGamera 2019 – powered by A1, Kviki je za vas pripremio zaista čudesne i bogate nagrade. Prva od njih je odlazak na gamescom 2019 u sklopu nagradnog natječaja Kviki te vodi na gamescom 2019 (o kojem možete više pročitati na ovome linku i u novom broju Reboota), a također se na još spektakularniji i impresivniji način uz cijelu jednu metričku tonu nagrada vraća nagradni natječaj Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1 o kojem ćemo više otkriti uskoro.

Vjerujte nam, očekuje vas zaista monstruozna količina vrijednih nagrada, no to nije ništa naspram jedne od glavnih atrakcija ovogodišnjeg Reboot InfoGamera 2019 – powered by A1. Kviki Battle Royale Arena bit će još veća, sadržajnija i impresivnija nego prošle godine. Naravno, uz sve ove lijepe najave, svakako bismo vas htjeli podsjetiti da nastavite pratiti naše društvene mreže i sam časopis Reboot kako biste na vrijeme saznali sve o mnogobrojnim najavama koje će početi stizati u idućim mjesecima.