09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Još stignete na @ Reboot InfoGamer 2023 powered by A1

12.11.2023

Iako je zadnji dan sajma, to ne znači da imalo usporavamo!

Pogledajte što vas sve čeka danas:

Ako dođete na sajam i posjetite MS Energy Hrvatska štand te isprobate njihov asortiman električnih vozila, snimite video i pošaljete njima ulazite u nagradni natječaj kako biste osvojili ne jedan, nego čak dva proizvoda iz MS Energy asortimana.

Dabas Anime Webshop za vas još ima odlične ponude svega vezanog uz anime i mange, tako da nemojte to propustiti!

Devolver Digital i Croteam zona vam omogućuju da probate najnovije igre iz njihovog asortimana, te stare klasike kao što su Serious Sam.

White Shark vam nudi odlične cijene za njihove proizvode na sajmu, također se možete podružiti s različitim domaćim influencerima.

Fury Studios štand je odličan ako želite iskusiti internacionalne Indie igre, od laganih singleplayer igara, do hektičnih multiplayer shootera, za svakog po malo!

Carta Magica i njeni partner izlagači vam nude njihov širok asortiman društvenih igara, uz prezentacije i edukacije u različitim tipova igara, ako ste se mislili ubaciti u TTRPG-eve, nema boljeg trenutka nego učiti od eksperta!

I šećer na kraju kao i uvijek A1 Adria League vam donosi najbolje s balkanske pro scene, dođite i pogledajte uživo spektakl, ili pogledajte online na Twitchu i YouTube-u!

Sve vrste ulaznica jeftinije su u online prodaji za čitavo vrijeme trajanja sajma na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice. Osigurajte ih po povoljnijoj cijeni i neposredno ispred blagajni na ulazima te izbjegnite gužve.

#BoljiOnline