09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

GameBoost Energy @ Reboot InfoGamer 2023 powered by A1

01.11.2023

GameBoost Energy, novi proizvod poznate all-in-one gaming platforme GameBoost, po prvi će puta biti dostupan na ovogodišnjem Reboot InfoGameru 2023 powered by A1 koji se održava od 9. do 12. studenog na Zagrebačkom velesajmu.

U paviljonu 9, GameBoost Energy dočekat će te s prilikom da se okušaš u omiljenim PC igrama, ali i nagradnim igrama u kojima možeš osvojiti super nagrade. Od potrage za blagom, photo bootha, preko gaming stationa i kviza, do tattoo stationa – zabave neće nedostajati. Na GameBoost Energy boothu imat ćeš se prilike družiti sa streamerima, iskusnim League of Legends igračima i poznatim tattoo artistima Marinom Rončevićem (Ronch Tattoos) i Anom Besak iz tattoo studija Mrlja Tattoo Factory.

Tijekom sva četiri dana, na GameBoost Energy boothu čekaju te prilike za osvajanje super nagrada – velika pakiranja GameBoost Energy pića, kape, majice, hoodice, stickeri i još mnogo toga.

Sve vrste ulaznica dostupne su online na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice, osigurajte ih po povoljnijim cijenama nego na ulazima na dane sajma te izbjegnite gužve.

#BoljiOnline