09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

CircuitMess @ Reboot InfoGamer 2023 powered by A1

21.10.2023

Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo na Reboot InfoGameru 2023 powered by A1 još jednom ugostiti domaći startup CircuitMess koji će predstaviti svoju bogatu kolekciju zabavne i edukativne uradi-sam elektronike za početnike i entuzijaste. 

CircuitMess se ističe po svojoj posvećenosti edukaciji kroz igru te stvaranju inovativnih DIY (uradi-sam) igračaka koje potiču djecu i mlade da postanu izumitelji i kreatori vlastitih uređaja. CircuitMess proizvodi kombiniraju elemente sastavljanja, programiranja i zabave, otvarajući vrata za razvoj ključnih vještina budućnosti kao što su programiranje, kreativnost i kritičko razmišljanje. Naposljetku, CircuitMess je poseban jer donosi novi pristup učenju i stvaranju putem tehnologije, omogućavajući djeci da istraže i razvijaju svoj potencijal u svijetu STEM-a na jedinstven i inspirativan način.

Posjetitelji će moći vidjeti kako izgledaju kako izgledaju setovi spremni za sastavljanje, sve potrebne komponente i alat. Osim rastavljenih setova, posjetitelji će se moći zabaviti korištenjem sastavljenih verzija nekih popularnih CircuitMess proizvoda kao što su igraće konzole, DJ mikseta, glasovni asistent, AI autnomna vozila poput Batmobile-a koji je nastao u suradnji s Warner Bros-om.

CircuitMess uradi-sam STEM setovi odlični su za uvod u svijet programiranja zahvaljujući CircuitBlocksu – sučelju za vizualno programiranje. Nakon sastavljanja i zabave, proizvodi se mogu unaprijediti programiranjem vlastitih funkcionalnosti i naredbi vizualnim blokovima koda ili standardnim programskim jezicima.

Ekipa iz CircuitMessa će na Reboot InfoGameru 2023 powered by A1 izlagati dvije vrste proizvoda

CircuitMess STEM Adventure linija je kolekcija 11 edukativnih igračaka koje su dizajnirane s ciljem pružanja interaktivnog i zabavnog načina za istraživanje svijeta robotike i tehnologije. Ono što posebice izdvaja ovu liniju je njena pristupačnost i jednostavnost; ove STEM igračke ne zahtijevaju lemljenje te su prikladne za djecu uzrasta od 7 godina nadalje.

CircuitMess Build, Code & Play linija namjenjena je nešto starijoj djeci, od 9 i 11 godina nadalje. Ova linija proizvoda inspirirana je svakodnevnim elektroničkim uređajima poput igraće konzole, DJ miksete, govornog asistenta, automobila na daljinsko upravljanje, koje u ovoj izvedbi djeca i odrasli sami sastavljaju lemljenjem.

Posjetitelji će ovom prilikom navedene proizvode moći kupiti po promotivnim cijenama, a očekuju ih i zanimljive nagrade.

Sve vrste ulaznica dostupne su online na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice, osigurajte ih po povoljnijim cijenama nego na ulazima na dane sajma te izbjegnite gužve.

#BoljiOnline