09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Bee8BIT Showcase @ Reboot InfoGamer powered by A1

11.11.2023

Bee8BIT je brand koji se preko deset godina bavi dizajnom, izradom i prodajom pikseliziranih ručno izrađenih predmeta poput nakita i ukrasa za dom inspiriranih 8-Bit/16-Bit-im video igrama te od plastike stvara omiljene likove iz video igara, crtića, stripova, filmova i sl. Galeriju dosadašnjih radova možete naći na Facebook i Instagram Bee8BIT stranici.

Na njihovom šarenom štandu u paviljonu 11A vas očekuju razni ručno izrađeni likovi iz Super Maria, Minecrafta, super heroja, omiljenih crtića, Star Warsa i mnogi drugi koje su pretvorili u ogrlice, privjeske za ključeve, podmetače, slike i sl. Ako vam je izbor prevelik i ne možete se odlučiti što bi htjeli, uvijek možete sudjelovati u tomboli u kojoj ćete osvojiti neki od Bee8BIT predmeta ili zatražiti da vam izrade nešto po narudžbi.

Na štandu porazgovarajte s Mariom i Wariom, ponudite svoje ideje za još šareniju ponudu te ih žicajte da, ako već nisu, budu pretvoreni u piksele kako bi i oni mogli zaživjeti u vašim rukama!

Sve vrste ulaznica jeftinije su u online prodaji za čitavo vrijeme trajanja sajma na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice. Osigurajte ih po povoljnijoj cijeni i neposredno ispred blagajni na ulazima te izbjegnite gužve.

#BoljiOnline