09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

AOC @ Reboot InfoGamer 2023 powered by A1

08.11.2023

Vodeći domaći gameri i svi koji to žele postati na Reboot InfoGameru igraju na AOC monitorima

AOC, jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i IT dodataka, omogućio je svim vodećim gamerima i onima koji to žele postati vrhunske monitore i periferiju za nadolazeći najveći gaming sajam u regiji Reboot InfoGamera – powered by A1. Naime, AOC je službeni sponzor povratničkog sajma koji se nakon četiri godine od ovog četvrtka do nedjelje vraća u prostorije Zagrebačkog Velesajma.

AOC gamerima na sajmu omogućava natjecateljske monitore s rezolucijom koja postiže impresivnu oštrinu i jasnoću dizajniranu za one koji traže više od tehnologije. AOC-ova periferija usmjerena je na udobnost i ugodnost tijekom višesatnih gaming seansi. Impresivnost monitora i udobnost te ugodnost periferije pouzdan je izbor i za najveće svjetske izdavače u predstavljanjima najnovijih i najpopularnijih videoigra domaćoj publici. Najveći gaming sajam u regiji će se prostirati na više od 10 000 m2 u paviljonima 8A, 9 i 11A od 10 do 20 sati.  

AOC giveaway najavljen je za svaki dan trajanja Infogamera u 16:30 sati. Posjetitelji će moći osvojiti gaming postavu koja uključuje dva monitora koja je AOC lansirao ove godine u svibnju. Također, nagrade će biti i bogata ‘periferija’. U sklopu giveawaya posjetitelji će tako imati priliku osvojiti nekoliko mehaničkih gaming tipkovnica, AGK700. Te tipkovnice dolaze s odvojivim magnetskim kožnim naslonom za zglob, pozadinskim osvjetljenjem zaslužnim za stvaranje gaming ambijenta, 1.8m pletenim 2x USB kabelom, N-Key Rollover-om i Cherry prekidačima koji su vodeća značajka vrhunske kvalitete igranja. Među nagradama su i bežične gaming slušalice GH401 s mogućnošću žičanog spajanja po potrebi. Te slušalice dolaze s mikrofonom koji, osim što radi na daljinu, ujedno je odvojiv i zanemaruje pozadinsku buku. Poznati AOC-ov gaming miš AGM700, između ostalog će biti dio giveawaya čije su glavne snage preciznost i mogućnošću prilagodbe težine prema vlastitim preferencijama.

„Glavni fokus u AOC-u je na pružanju jedinstvenog gaming iskustva na uređajima karakteriziranim vrhunskim performansama, impresivnim specifikacijama, minimalističkom dizajnu i ergonomskoj prilagodljivosti svakom pojedincu.“  istaknuo je Krešo Jurak, voditelj prodaje za Adriatic regiju. „No, nije nužno biti gamer kako biste uživali u AOC monitorima. Dovoljno je da ste ljubitelj vrhunskih vizualnih iskustava. AGON by AOC iz godine u godinu pruža sve inovativnije modele i rješenja koja zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih kupaca u svim segmentima tržišta.“

Sve vrste ulaznica dostupne su online na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice, osigurajte ih po povoljnijim cijenama nego na ulazima na dane sajma te izbjegnite gužve.

#BoljiOnline