09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

Algebra @ Reboot InfoGamer 2023 powered by A1

02.11.2023

Visoko učilište Algebra, privatna obrazovna institucija s najvećim rastom u 2023. godini, stiže na Reboot InfoGamer 2023.

Posjetitelji će imati priliku iz prve ruke uroniti u uzbudljivo područje razvoja videoigara, napredne multimedije i 3D dizajna te saznati kako se izrađuju figure iz fantasy svijeta uz pomoć 3D printera.  Svi zainteresirani za razvoj karijere u dinamičnoj industriji game developmenta moći će vidjeti demonstraciju sastavljanja elemenata unutar levela igre uUnity engineu.

Za one najhrabrije bit će održano natjecanje u igranju igre Doom Eternal, a pobjednici će imati priliku osvojiti ulaznicu za druženje s gaming legendom John Romerom, ocem FPS žanra i kreatorom popularnih igara Doom, Quake, Wolfenstein te mnogih drugih. Romero će posjetiti Algebru u siječnju 2024. u okviru Global Game Jam-a na kojem je key note speaker.

Kreativni cosplayeri pozvani su na Algebrin štand na profesionalno studijsko fotografiranje koje će odraditi vrijedni Algebrini studenti multimedijske produkcije!

Sve vrste ulaznica dostupne su online na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice, osigurajte ih po povoljnijim cijenama nego na ulazima na dane sajma te izbjegnite gužve.

#BoljiOnline