09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

Jedan od najvećih gaming sajmova u svijetu

09.-12.11.2023,
Zagreb, Hrvatska

< Povratak na novosti

A1 Gaming Hub @ Reboot InfoGamer 2023 Powered by A1

09.11.2023

Doživite Gejming na Novoj Razini u A1 Gaming Hubu na Reboot InfoGameru

Za sve ljubitelje video igara koji s nestrpljenjem očekuju Reboot InfoGamer powered by A1, A1 Hrvatska priprema posebno iznenađenje – A1 Gaming Hub. Smještena na ulazu u paviljon 8a, ova gejming prikolica ponudit će posjetiteljima jedinstvenu priliku da uživaju u igrama na različitim platformama.

U A1 Gaming Hubu posjetitelji će imati priliku isprobati najnovije igračke konzole, kao što su PlayStation 5, računala te moderne mobilne uređaje. Ovo je savršeno mjesto za sve one koji žele testirati svoje vještine ili jednostavno uživati u najnovijim naslovima u svijetu video igara.

Osim mogućnosti igranja, posjetitelje A1 Gaming Huba očekuje i posebna ponuda na A1 proizvode i usluge. Bez obzira jeste li iskusni gejmer ili tek početnik, A1 Gaming Hub je mjesto gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Za više informacija o tome što vas čeka u A1 Gaming Hubu, posjetite nas na Reboot InfoGameru powered by A1 i doživite igre na sasvim novi način. Vidimo se u paviljonu 8a!

Sve vrste ulaznica dostupne su online na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice, osigurajte ih po povoljnijim cijenama nego na ulazima na dane sajma te izbjegnite gužve.

#BoljiOnline